Fall in Hardanger

First week of October and the colors are fading away. Had a lovely day driving around the fjord of Hardanger. Majestic mountains mixed with huge waterfalls gave some really god photo opportunities, I will definitely go here again 🙂
Join the Conversation

6 Comments

 1. What t f-k…? Ahvafan…jag tittar in i alla fall! 😉
  Dålig på english you know! 😉
  Men bilderna är ju lika fantastiska för det…även at english! 😉

  Hadetgott!

  Steffe

 2. Hej! Vilka fantastiska bilder du tar. Jag hade gärna velat vara med på denna resa. Vilken natur, helt sjukt. Krävs det extrem utrustning för att ens vara i närheten av att ta lika fina bilder eller skulle det även funka med min D90 och lämpligt objektiv t.ex Nikon 70-200/2.8?

 3. Tackar Göran 🙂
  Jorå Norge har mycket fint att bjuda på, men sen gæller det før dig som fotograf att kunna fånga det du ser på ditt egna sætt.
  Bildkomposition och tænkande ær inget din kamera kan gøra før dig utan hær får man bara ligga i och testa och prøva sig fram!
  Men att kamerautrustningen hjælper dig att prestera kan ju inte førnekas.
  På dessa bilderna har jag anvændt D700+Nikkor 200-400/4 så med lite kortare avstånd hade det gått finfint med D90+70-200'an 🙂

 4. Did you attend any classes for photography? All I can say is that you really have a good eye for this….it's just amazing! And how do you go about finding the perfect camera? Did you have to try a lot before you found the best one? Do you print out pictures too (like the old fashioned way)?–Sheryl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *